ONLINE INTERIEUR-ADVIESSERVICE.

De decoratieadviesdienst van Roche Bobois bestaat uit teams van decoratieadviseurs en 3D-experts die klaar staan ​​om uw decoratieprojecten vorm te geven. Ze ondersteunen u met hun ontwerpexpertise en knowhow en begeleiden u bij elke stap van de planning.

Een afspraak maken

Profiteer van uitzonderlijke digitale tools

Voor het goede verloop van uw project zijn de ervaring van de decorateurs van Roche Bobois en hun vermogen om oplossingen uit te werken die aansluiten bij uw wensen, zeer belangrijke elementen. En om ervoor te zorgen dat u zich kunt voorstellen hoe uw toekomstige inrichting eruit zal zien, maken ze ook gebruik van 3D-tools voor het ontwerp op basis van de nieuwste technologie.

3D-studio

Aan de hand van sterke 3D-ontwerpsoftware en op basis van uw plannen wordt uw interieur weergegeven en uw meubels op hun toekomstige plaats gezet. Daarna wordt het beeld verder afgewerkt om de texturen, de afwerkingen en de kleuren op fotorealistische wijze voor te stellen. Zo ziet u uw selectie producten in uw werkelijke omgeving van bij u thuis.

VR-studio

Wanneer uw decoratieproject aan de hand van onze 3D-ontwerpsoftware tot stand is gebracht, kunt u die in Virtual Reality bekijken om uw nieuwe interieur te bezoeken.
Deze service wordt in steeds meer winkels voorgesteld. Momenteel beschikbaar.

De stappen van uw project

 1. Even overleggen

  De eerste gesprekken met uw decorateur in de winkel, per telefoon of via video vormen het uitgangspunt van uw project. Het gebruik van elke woonplaats, uw beperkingen, uw smaak en uw verwachtingen zijn onmisbare elementen voor de decorateur om uw project perfect te kunnen vatten.

 2. Uw ruimte en uw toekomstige meubels

  Uitgaande van uw aanwijzingen maken we zeer gedetailleerde plannen van uw interieur. Nauwkeurige metingen van bestaande elementen, exacte opstellingen van deuren en ramen: elk detail telt om een geoptimaliseerde, realistische weergave van het eindresultaat te verkrijgen. In functie van uw wensen stellen we een selectie producten voor, samen met een plan voor de inrichting, dat we samen met u laten evolueren. Wanneer uw selectie producten definitief is, bepalen we samen de kleuren, de materialen en de afwerkingen.

 3. Uw interieur in 3D

  Met behulp van krachtige 3D-ontwerpsoftware wordt het beeld afgewerkt, voor een optimale weergave van texturen, afwerkingen en kleuren. Aan de hand van deze weergave kunt u uw selectie producten in uw werkelijke omgeving bekijken en ontdekken hoe uw toekomstige interieur eruit zal zien.

 4. En daarna ?

  Wij laten uw meubels in de beste Europese ateliers maken, daarna organiseren we de levering, de montage en de installatie door gekwalificeerde vaklui. Uw decorateur begeleidt u tijdens elke stap en let op alle details, hoe klein ook.

Met uw winkel contact opnemen

Roche Bobois: keuze en personalisering

Keuze

 • 2 grote collecties: Eigentijds en Nieuwe Klassiekers
 • 250 modellen zitbanken en sofa's
 • 135 modellen lage tafels
 • In totaal meer dan 1500 producten die alle soorten meubels en decoratie-accessoires dekken

Personalisering

De meeste modellen zijn personaliseerbaar.
 • Afmetingen op maat
 • Uitzonderlijke keuze van leer en stoffen
 • Zeer veel materialen en afwerkingen